Wij begrijpen dat uw vertrouwen in ons het belangrijkste kapitaal is van. Uw privacy is dan ook van essentieel belang voor ons.

Huidige privacy verklaring (hierna genoemd “Privacy Verklaring”) is onder meer van toepassing op (i) onze website www.aurinvest.be  (hierna genoemd de “Website”), (ii) alle (commerciële) relaties tussen AURINVEST en haar klanten, prospecten en business partners en (iii) het bezoeken van de vestiging van AURINVEST.

Deze Privacy Verklaring bevat onder meer informatie over de persoonsgegevens die AURINVEST verzamelt, alsook over de wijze waarop AURINVEST deze persoonsgegevens gebruikt en verwerkt.

AURINVEST wil benadrukken dat zij te allen tijde tracht te handelen in overeenstemming met de “Privacy Wetgeving”, te weten (i) de Belgische Wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens (ii) de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG.

Het bezoeken van de Website impliceert uw uitdrukkelijke goedkeuring (door middel van mededeling van uw persoonsgegevens of opt-in) van de Privacy Verklaring en aldus van de manier waarop AURINVEST uw persoonsgegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt.

Gelieve deze Privacy Verklaring te lezen in samenhang met de legal disclaimer en cookie policy van AURINVEST.

  1. Soorten persoonsgegevens

AURINVEST kan volgende persoonsgegevens verzamelen en verwerken:

  • Naam
  • Voornaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer (vast en/of gsm)
  • Btw-nummer
  • Bedrijfsnaam
  • Bedrijfsadres
  • Facturatieadres
  • Woonadres
  • Klantnummer
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • IP-adres

AURINVEST verzamelt tevens automatisch anonieme informatie  betreffende het gebruik dat u maakt van de Website. Zo zal AURINVEST, bijvoorbeeld, automatisch loggen welke onderdelen u bezoekt van de Website, van welke webbrowser u gebruik maakt, welke website u bezocht wanneer u toegang kreeg tot de Website. Wij kunnen u niet identificeren op grond van deze gegevens, maar het laat AURINVEST toe om statistieken op te maken betreffende het gebruik van de Website.

  1. Wijze van verzameling persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens worden verzameld bij of in het kader van:

  • Bezoek van de Website
  • Bezoek van het gebouw/vestiging van AURINVEST
  • Het opvragen van een offerte
  • Een samenwerking met AURINVEST (inclusief het beroep doen op de diensten / het aankopen van goederen van AURINVEST)
  • Enige correspondentie met en uitgaande van AURINVEST
  • Inschrijving op de nieuwsbrief
  • Offerte-aanvraag
  • Uitwisselen van business cards

De door AURINVEST verzamelde persoonsgegevens worden aldus uitdrukkelijk en vrijwillig door u verstrekt.

  • Gebruik persoonsgegevens

AURINVEST kan gebruik maken van uw persoonsgegevens voor volgende doeleinden:

  • De uitvoering van een overeenkomst met AURINVEST (incl. de opvolging daarvan)
  • Het beantwoorden van vragen (al dan niet gesteld via contactformulier)
  • De opmaak van een offerte (en het versturen ervan)
  • Het verzenden van facturen
  • Het optimaliseren van de kwaliteit, het beheer en de inhoud van de Website
  • Het verzenden van nieuwsbrieven
  • Statistische doeleinden

De verwerking vindt plaats op onderstaande rechtsgronden, naar gelang het geval:

  • U hebt toestemming gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens voor één of meer specifieke doeleinden
  • De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst met AURINVEST of om op uw verzoek vóór de sluiting van een overeenkomst maatregelen te nemen
  • De verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op AURINVEST rust
  • De verwerking is noodzakelijk om uw vitale belangen of die van een andere natuurlijke persoon te beschermen
  • De verwerking is noodzakelijk voor de vervulling van een taak van algemeen belang
  • De verwerking is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van AURINVEST of van een derde, behalve wanneer uw belangen of grondrechten en uw fundamentele vrijheden die tot bescherming van persoonsgegevens nopen, zwaarder wegen dan die belangen (met name wanneer u minderjarig bent)
  1. Openbaarmaking persoonsgegevens aan derden

AURINVEST zal uw persoonsgegevens niet openbaar maken aan derden, tenzij wanneer het noodzakelijk is in kader van de uitvoering van de overeenkomst en de optimalisering daarvan (zoals maar niet beperkt tot het uitvoeren van diensten door AURINVEST, het verkopen van goederen door AURINVEST, …). In dit kader zullen uw persoonsgegevens mogelijks openbaar gemaakt worden aan payment providers, softwareleveranciers, cloud partner, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, dienstverleners, externe IT-consultants.

Indien het noodzakelijk is dat AURINVEST in dit kader uw persoonsgegevens openbaar maakt aan derden, is de betreffende derde partij verplicht om uw persoonsgegevens te gebruiken in overeenstemming met de bepalingen van deze Privacy Verklaring.

Onverminderd voorgaande, is het evenwel mogelijk dat AURINVEST uw persoonsgegevens openbaar maakt:

  • Aan de bevoegde autoriteiten (i) wanneer AURINVEST hiertoe verplicht is op grond van de wet of in het kader van een gerechtelijke of een toekomstige gerechtelijke procedure en (ii) ter vrijwaring en verdediging van de rechten van AURINVEST.
  • Wanneer AURINVEST of nagenoeg al haar activa wordt overgenomen door een derde partij, in welk geval uw persoonsgegevens die AURINVEST heeft verzameld, één van de overgedragen activa zal zijn.

In alle overige gevallen zal AURINVEST uw persoonsgegevens niet verkopen, verhuren of doorgeven aan derde partijen, tenzij wanneer zij (i) hiervoor uw toestemming heeft bekomen en (ii) met de betreffende derde partij een dataverwerkingsovereenkomst heeft afgesloten, die de nodige garanties bevat betreffende confidentialiteit en privacy conforme behandeling van uw persoonsgegevens.

  1. Grensoverschrijdende verwerking persoonsgegevens

Elke overdracht van persoonsgegevens buiten de Europese Economische Ruimte (EER) aan een bestemmeling die zijn woonplaats of zetel heeft in een land dat niet valt onder een adequaatheidsbesluit uitgevaardigd door de Europese Commissie, zal worden beheerst door bepalingen van een data transfer agreement, die ofwel (i) de standaard contractuele clausules zoals bepaald in de ‘Beslissing van de Europese Commissie van 5 februari 2010 (Decision 2010/87/EC)’ zal bevatten, ofwel (ii) passende waarborgen bieden door enig ander mechanisme op grond van de Privacy Wetgeving of enige andere regelgeving betreffende de verwerking van persoonsgegevens. In ieder geval zullen er aanvullende beschermingsmaatregelen worden getroffen indien het risico van overdracht van persoonsgegevens dit behoeft, aangevuld met enige andere noodzakelijke bijkomende beveiligingsmaatregelen rekening houdend met het risico van openbaarmaaking van de betreffende persoonsgegevens.

  1. Opslag persoonsgegevens

Tenzij wanneer een langere bewaartermijn vereist of gerechtvaardigd is (i) door de wet of (ii) door de naleving van een andere wettelijke verplichting, bewaart AURINVEST uw persoonsgegevens slechts gedurende de periode die noodzakelijk is voor het behalen en het vervullen van de doelen, zoals beschreven in deze Privacy Verklaring onder ‘III. Gebruik persoonsgegevens’.

  • Uw privacy rechten

In het kader van de verwerking van uw persoonsgegevens, beschikt u over volgende privacy rechten:

  • Recht op inzage van uw persoonsgegevens;
  • Recht op rectificatie, vervollediging of update van uw persoonsgegevens;
  • Recht op schrapping van uw persoonsgegevens (‘right to be forgotten’);
  • Recht op een beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  • Recht van bezwaar/verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

Wanneer u uw privacy rechten wenst uit te oefenen, gelieve dan contact op te nemen met info@aurinvest.be.

Wilt u geen nieuwsbrieven of informatie over de diensten/goederen van AURINVEST meer ontvangen, kunt u zich op elk moment uitschrijven door te klikken op de knop “uitschrijven”, zoals onderaan voorzien in elke e-mail van AURINVEST.

  • Beveiliging persoonsgegevens

AURINVEST verbindt er zich toe om passende en redelijke fysieke, technologische en organisatorische beveiligingsmaatregelen te nemen met het oog op het voorkomen van (i) ongeoorloofde of onrechtmatige toegang tot uw persoonsgegevens, alsook (ii) verlies, misbruik of wijziging van uw persoonsgegevens.

Niettegenstaande (i) het veiligheidsbeleid van AURINVEST, (ii) de controles die zij uitvoert en (iii) de handelingen die zij stelt in dit kader, kan een onfeilbaar niveau van veiligheid niet worden gegarandeerd. Geen enkele methode van overdracht of doorgifte via het internet noch enige methode van elektronische opslag is 100% veilig, zodat AURINVEST in dit kader geen absolute veiligheid kan garanderen.

  1. Update Privacy Verklaring

AURINVEST is gerechtigd om deze Privacy Verklaring te updaten door een nieuwe versie op de Website te plaatsen. Het is dit kader ten zeerste aangewezen om regelmatig de Websites en de betreffende pagina waarop de Privacy Verklaring wordt weergegeven, te raadplegen om zeker te zijn dat u kennis hebt van enige wijzigingen.

  1. Verwijzingen naar andere websites

De Website kan mogelijks hyperlinks bevatten naar andere websites. Wanneer u één van deze links aanklikt, gaat u mogelijks naar een andere website of internetbron die bewust of via cookies of andere technologieën informatie over u zou kunnen verzamelen. AURINVEST draagt geen enkele verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid of controlebevoegdheid over deze andere websites of internetbronnen, noch over hun inzameling, gebruik en verspreiding van uw persoonsgegevens. U dient zelf het privacy beleid van deze andere websites en internetbronnen na te kijken zodoende te kunnen oordelen of zij in overeenstemming met de Privacy Wetgeving handelen.

  1. Contacteer AURINVEST

Indien u vragen heeft over de Privacy Verklaring of over de wijze waarop AURINVEST uw persoonsgegevens verzamelt, gebruikt of verwerkt, gelieve ons te contacteren:

  • Via e-mail: Info@aurinvest.be,

of

  • Via de post: Galgeneinde 13 bus 11 – 3550 Heusden-Zolder

Indien u ontevreden bent omtrent de manier waarop AURINVEST deze vragen of opmerkingen heeft behandeld of wanneer u enige klachten heeft over de manier waarop AURINVEST uw gegevens verzamelt, gebruikt of verwerkt, kan u een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.